Projektsäljare – stålstommar

Tycker du om att skapa kundrelationer och att finna vägar till nya affärer? Vill du vara med och utforma och sälja projekt i några av Nordens mest spännande byggen?

Ta då kontakt med oss. Byggbranschen håller sig stark trots Corona och vi utökar nu för att möta kundernas efterfrågan genom att söka en Projektsäljare till Sverige.

Tjänsten

Som Projektsäljare är du mycket aktiv i dina kundrelationer, både befintliga och nya. Du bedriver aktiv försäljning och söker av marknaden för att finna nya projekt och kunder. Du kommer att driva kundkontakten i projekten, från försäljning till leverans.

Du ansvarar för anbud, order och avtal och stor fokus sätts på aktiv uppsökning av nya projekt som är på gång. I vårt team och till din hjälp finns projektledare, konstruktionsavdelning, logistikavdelning och produktion.

Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt. Heltid, dagtid och placeringsort Borlänge. Resor förekommer.

 

Kvalifikationer

Att känna byggbranschen och dess aktörer är viktigt för att lyckas i rollen. Vi tror att du i grunden har utbildning inom bygg eller motsvarande teknisk utbildning, alternativt arbetat dig upp inom branschen, gärna med fokus på stommar eller fasader.

Därtill har du erfarenhet från projektinriktad försäljning och är duktig på att identifiera kunders behov och beslutsfattare. Du kan utforma projekt-förslag på ett sätt som väcker intresse och skapar förtroende.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Erfarenhet av eller kunskap om entreprenadjuridik och avtal är mycket meriterande.

 

Personliga egenskaper

Din framåtanda och positivitet smittar av sig som den lagspelare du är! Du har en öppen och ödmjuk attityd som gör att du skapar goda relationer med såväl kollegor som kunder och leverantörer.

Självklart har du sinne för affärer och tycker om att ta nya kontakter – du arbetar med telefonen som främsta verktyg och är den som dina kunder tänker på först när nya projekt startas upp.

Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas då du kommer till ett företag med en stark framtidstro där engagemang, utveckling och yrkesstolthet har en central roll.

 

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Scandinavian WeldTech med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Maria Lindström, tel. 070-510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se.

Ansökan görs via www.lundinbostrom.se.  

Ansök så snart som möjligt då vi är nyfikna på dig och ansökningar kommer behandlas löpande.