Scandinavian WeldTech A/S

Søger konstruktionsingeniør

For at styrke teamet på vores kontor i Ørestaden søger Scandinavian WeldTech A/S en konstruktionsingeniør, som både har flair og evnerne til at arbejde med stålkonstruktioner i et internationalt miljø.

Scandinavian WeldTech A/S tilhører koncernen, som udvikler, markedsfører og producerer SWT-systemet, der er et førende byggesystem i stål bestående af bjælker og søjler til større byggerier. SWT-systemet produceres på vores egne fabrikker. Vi leverer desuden også traditionelle stålprodukter. Koncernens markedsområde er pt. Norden og Tyskland – yderligere information kan findes på vores hjemmeside www.swt.eu.

Vi har hos Scandinavian WeldTech A/S mange spændende projekter i gang og søger derfor en konstruktionsingeniør med 3-5 års erfaring, som trives med projektledelse og projekteringsansvar.

CAD-screen_cut

Med hovedvægten af arbejdsopgaverne forankret i dimensionering og projektering af SWT-systemet (herunder vores kompositprodukter), vil du få en varierende og udfordrende hverdag:

Da Scandinavian WeldTech A/S er del af en koncern med kontorer i flere lande, vil det være en fordel at du har gode sprogkundskaber indenfor dansk og engelsk – samt at du har kendskab til svensk og tysk.

Vi har på vores kontor i Ørestaden en uformel tone, humor, gode kolleger og ikke mindst gode faciliteter – vores mål for den kommende årrække er sat på store og spændende opgaver indenfor lejlighedsbyggerier, offentlige institutioner, domicil- og erhvervsbyggeri, hvor vi allerede på nuværende tidspunkt er kommet mere end godt i gang, men mangler en person, som ønsker at blive del af en virksomhed i udvikling.

Ansøgningerne vil løbende blive behandlet og stillingen ønskes besat snarest.

Yderligere oplysninger om den opslåede stilling kan fås ved henvendelse til Niklas Widmark på mail niklas.widmark@swt.eu eller på telefon +46 10 550 7732

Ansøgning med CV (mrk. ”konstruktionsingeniør”) bedes fremsendt til: recruiting@swt.eu