Tycker du om att skapa kundrelationer och att finna vägar till nya affärer? Vill du vara med och leda vårt säljteam till att finna och sälja Nordens mest spännande byggen?

Ta då kontakt med oss. Byggbranschen håller sig stark trots Corona och vi utökar nu för att möta kundernas efterfrågan genom att söka en Försäljningsansvarig, Skandinavien.

 

Tjänsten

Som Försäljningsansvarig så kommer du leda ett team av säljare på en handfull personer fördelat i Sverige och Danmark.

Din roll kommer att vara både operativ och strategisk genom att dels själv söka upp och sälja projekt, dels leda säljteamets arbete. Du kommer att fungera som lagledare genom att tillsammans med dina kollegor finna vägar till nya projekt, ökad kundnöjdhet och större orderingång. Du kommer också att ansvara för att ta fram och driva igenom gruppens försäljningsmål.

Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt. Heltid, dagtid och placeringsort Borlänge. Resor förekommer.

 

Kvalifikationer

Att känna byggbranschen och dess aktörer är viktigt för att lyckas i rollen. Vi tror att du i grunden har utbildning inom bygg eller motsvarande teknisk utbildning, alternativt arbetat dig upp inom branschen, gärna med fokus på stommar eller fasader.

Därtill har du erfarenhet av att leda människor i grupp och en längre erfarenhet från projektinriktad försäljning. Du är duktig på att identifiera kunders behov samt att påverka dess beslutsfattare.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Erfarenhet av eller kunskap om entreprenadjuridik och avtal är mycket meriterande.

 

Personliga egenskaper

Din framåtanda och positivitet smittar av sig som den lagspelare du är! Du har en öppen och ödmjuk attityd som gör att du skapar goda relationer med såväl kollegor som kunder och leverantörer.

Självklart har du sinne för affärer och tycker om att ta nya kontakter. Därtill är du strukturerad och kan jobba med uppföljning av mål och utfall på ett sätt som motiverar och inspirerar dina medarbetare.

Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas då du kommer till ett företag med en stark framtidstro där engagemang, utveckling och yrkesstolthet har en central roll.

 

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Scandinavian WeldTech med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Maria Lindström, tel. 070-510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se.

Ansökningar tas emot via www.lundinbostrom.se.  

Ansök så snart som möjligt, men senast 2021-04-30 då vi är nyfikna på dig! Ansökningar kommer behandlas löpande.